Hem » Nyheter » Mathem och Mat.se går samman

Mathem och Mat.se går samman

Stora nyheter på matmarknaden! Mathem och Mat.se går samman och blir ett och samma. Enligt nyheterna är bolagen värderade lika, vilket gör en sammanslagning enkel.

Vad innebär det för oss som handlar?

Egentligen ingen större skillnad. Mathem och Mat.se kommer fortsatt leverera mat på varsitt håll, men samarbete på vissa fronter. Det innebär att du fortsätta handla på respektive sida men som kund kan du erhålla rabatter över båda plattformarna.

Vi på handlamatkasse.se kommer inte heller att göra någon större förändring på vår sida. Vi har båda Mathem och Mat.se som partners och de syns i rekommendationer och guider ganska brett på hela vår sida.

Kan fler tänkas gå ihop i framtiden?

För marknaden som helhet kan detta definitivt vara en indikation på att fler sammanslagningar är på gång. Senaste månaderna och åren har antalet matleverantörer och matkassar på internet ökar väldigt fort, vilket ofta brukar leda till att några försvinner genom sammanslagningar.

På sikt kan det tyvärr leda till färre erbjudanden och kanske ett något begränsat utbud av matkassar. Men, det är ingen anledning att vara orolig redan nu utan vi kommer som planerat att fortsätta bevaka och ge dig mer uppdateringar de kommande åren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *