Matkasse Stockholm

I Sveriges största stad är utbudet av matkassar i Stockholm är enormt. Det finns ett flertal populära och duktiga leverantörer som kan ge dig enorm middagsfrid. Ta därför hjälp av våran jämförelse och sortera ut de matkassar i Stockholm som hade passat dig och din familj. Därefter förser vi dig också med en bra rabatt så att du ska slippa betala fullpris under perioden du provar på.

Alla matkassar i Stockholm

FörsäkringsbolagTeckna
Linas Lättlagade Kasse

Linas Lättlagade Kasse

  • Lättlagad
  • Smidiga recept
  • Nya smaker
Leveransdagar:
Söndag och måndag
Prova på pris:
510 SEK (Ordinarie: 729 SEK)
Villkor: Priset gäller en kasse med tre middagar för fyra personer. Du hittar fler alternativ av samma kasse på Linas hemsida.
Beställ hem nu ›

Möt era behov

Vår starkaste rekommendation är att välja en matkasse som möter dig eller din familjs behov. Du bör fundera över hur många middagar i veckan samt till hur många personer matkassen ska räcka till. De vanligaste alternativen är att du får 3 eller 4 middagar till 2 eller 6 personer. Givetvis finns det undantag men som regler går det inte att hitta matkasse till en person.

Fundera på:

  • Antalet personer
  • Hur många middagar i veckan som önskas
  • Er budget

Vanliga frågor

Levereras dessa matkassar i hela Stockholm?

Ja! Samtliga matkassar i vår topplista levereras till hela Stockholm. Både centralt och utanför tullarna. För dig som hellre önskar plocka upp kassen gå det också bra att göra. Välj då upphämtning som leveransalternativ.

Är matkassar dyrare i Stockholm?

Nej, det är en myt! Priset för en matkasse är exakt det samma som till andra städer i Sverige. Däremot kan menyn variera mellan olika städer i Sverige.

Bredare utbud i Stockholm

Till skillnad från när du ska handla matkasse i andra städer i Sverige har Stockholm ett riktigt stort utbud. I hela landet finns nationella aktörer som täcker stora områden, medens i Stockholm finns även lokala aktörer. Det är te.x. Svarta lådan som fokuserar på hög kvalitet av kockar. Ett annat är Gastrofy där du kan skräddar sy.

Det breda utbudet gör att kvaliteten, leveranserna och allt annat fungera mycket bra. Med andra ord kommer du få en bra upplevelse oavsett vilket bolag du egentligen väljer.