Barnvänliga matkassar

En matkasse för barn innehåller recept speciellt framtagna för att attrahera matlusten hos småttingarna i familjen. Alltså inte att förväxla med att barnen själva ska behöva laga maten. Ta en titt nedan och välj en matkasse för barn som passar din familj.

  • Lättlagade recept
  • Tilltalande rätter

Alla matkassar för barn

FörsäkringsbolagTeckna
Linas Lättlagade Kasse

Linas Lättlagade

  • Lättlagad
  • Smidiga recept
  • Nya smaker
Leveransdagar:
Söndag och måndag
Prova på pris:
510 kr SEK (Ordinarie: 729 kr SEK)
Villkor: Priset gäller en kasse med tre middagar för fyra personer. Du hittar fler alternativ av samma kasse på Linas hemsida.
Beställ hem nu ›
matkasse för barn

Lekfulla recept

Ett tydlig fokus som samtliga leverantörer har tagit är lekfulla recept. Det är mycket färg, form och tydlighet i recepten som gör att dina barn kommer älska vad som än hamnar på tallriken. Av det vi har kunnat bedöma rekommenderar vi dig att beställa en separat matkasse som övriga i familjen.

Näringsrikt

Något som är viktigt att komma ihåg är att barn fortfarande behöver näringsrik mat trots att det behöver vara lekfullt. Vi tycker att samtliga leverantörer har lyckats bra med detta och du behöver inte vara orolig att ditt barn inte får den näringen som behövs. Om ditt barn har några speciella allergier eller andra kostråd rekommenderar vi dig att kontakta leverantören och att de eventuellt kan hjälpa till med substitut.

Vanliga frågor

Innehåller en matkasse för barn mat till resterande i familjen också?

Nej! Du behöver komplettera med en annan kasse alternativt köpa mat på traditionellt vis.

Är maten nyttig?

Ja! Ditt barn kommer få näringsrik och nyttig mat i kassen. Recepten är speciellt framtagna för att täcka ditt barn behov. Utöver det är det även mycket aptitligt och förhoppningsvis går det enklare vid middagsbordet framöver.