Glutenfri

Glutenintolerans (Celiaki) är idag en mycket ”allergi” som drabbar både unga som gamla. Behovet av glutenfria matkassar har därför efterfrågats redan från start och många butiker har färdiga och bra alternativ. Det som varierar mellan de olika alternativen är ofta recepten, de vill säga hur mycket glutenfria substitut som används jämfört med de som utesluter gluten.

Att tänka på

När du ska beställa din första glutenfria matkasse ska du tänka på att läsa de kommenterar som ofta finns till. Där har andra glutenintoleranta människor och användare kommenterat hur bra det faktiskt fungerar. Din allergi ska aldrig vara en belastning och framför allt inte när du vill unna dig lite lyx i tillvaron med hjälp utav en bra matkasse.

Välj en glutenfri matkasse

FörsäkringsbolagTeckna
Linas Lättlagade Kasse

Linas Lättlagade Kasse

  • Lättlagat från grunden
  • Smidiga recept som är enkla att följa
  • Rätter med smaker du känner igen
Leveransdagar:
Söndag och måndag
Prova på pris:
510 SEK (Ordinarie: 729 SEK)
Villkor: Priset gäller en kasse med tre middagar för fyra personer. Du hittar fler alternativ av samma kasse på Linas hemsida.
Teckna nu ›

Vanliga frågor

Kostar min glutenfria matkasse mer än en vanlig?

Nej! Många leverantörer har bra alternativ i samma prisklass. Ta en titt i vår topplista med de allra bästa glutenfria kassarna där priset även tydligt framgår.

Hur gör jag om endast en person i familjen är gluten?

Tyvärr finns det inget alternativ idag att välja hur många som ska äta glutenfritt i kassen. Om ni behöver ett sådant alternativ rekommenderar vi att hela familjen anpassar sig för att ni ska få en så smidig ”matkasse-upplevelse” som möjligt.