Prova på matkasse

För den som ännu inte har blivit övertygad finns det idag flera bra erbjudanden och ”prova på”-rabatter som du kan erhålla första gången du handlar en matkasse. På denna sida kommer vi att ha en uppdaterade lista med de mest aktuella prova-på-erbjudandena.

  • Rabatt på första kassen
  • Prova-på-rabatt

Välj prova-på-erbjudande

Inom kort kommer det här att komma en lista med aktuella erbjudanden.

Hur du hämta ett erbjudande (steg-för-steg)

I de allra flesta fall när det kommer till att hämta ett prova på erbjudande är det en rabattkod som behöver aktiveras. Trots detta är det väldigt smidigt och med vissa samarbetspartner har vi fått länkar som aktiverar din kod direkt. Kolla på stegen nedan för hur du går tillväga.

1. Välj erbjudande

Börja med att kolla i vår topplista av de bästa erbjudandena och rabattkoder för matkassar över. Vi kommer lyfta fram de som kan kännas viktigt med målsättning att du ska kunna hitta det bästa för dig.

2. Kopiera kod och klicka vidare

När du har valt vilken aktör som ska förbli din leverantör av matkasse kommer du att behöver kopiera rabattkoden. Den klistrar du sedan in i kassan vid köpet.

3. Njut av enkelheten

När din matkasse sedan kommer hem njuter du av enkelheten och ägnar oss en extra tanke för att vi hjälpa dig i ditt prova på erbjudande. Vi hade verkligen uppskattat om du berättade för flera vad vi gör och hur smidigt det var.

Engångsköp eller premunation

Att prova på matkasse kan göras genom ett engångsköp eller prenumeration. Ofta finns det fördelar med att börja en prenumeration direkt i form av större rabatter och generellt bättre priser. Däremot är det vanligt att man inte vill chansa på att matkasse kanske inte är något för ens hushåll, och då kan engångsköp vara bättre.

Vi kommer i topplistan över med de bästa prova-på-erbjudandena tydligt visa om det går att köpa som engångsköp eller om det endast är prenumeration som gäller. På så sätt fortsätter vi att kunna hjälpa dig att hitta rätt.