Prova på matkasse

För den som ännu inte har blivit övertygad finns det idag flera bra erbjudanden och ”prova på”-rabatter som du kan erhålla första gången du handlar en matkasse. På denna sida kommer vi att ha en uppdaterade lista med de mest aktuella prova-på-erbjudandena.

Välj prova-på-erbjudande

 1. HelloFresh Klassiskt
  • Skräddarsy
  • Ingen bindningstid
  • Lättlagat
  32 kr/måltid 46 kr/måltid
  Spara 925 kr
  HELLOAFF965
  Priser
  Prova-på-pris: 32 kr/måltid
  Ordinarie pris: 46 kr/måltid
  Villkor

  Aktivt från och med 27/12 och gäller tillsvidare. Gäller endast nya kunder.

  Rabatter
  Rabattkod: HELLOAFF965
  Erbjudande: Spara 925 kr
  Erbjudande

  Spara upp till 925 kr på dina fyra första kassar! 30% rabatt på de 2 första matkassarna + 20% rabatt på den 3:e och 4:e matkasse Erbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

 2. Middagsfrid Flexiteriankasse
  • Inget rött kött
  • Stor variation
  • Hälsosamt
  445 kr 595 kr
  150 kr
  Priser
  Prova-på-pris: 445 kr
  Ordinarie pris: 595 kr
  Villkor

  Rabatter
  Rabattkod:
  Erbjudande: 150 kr
  Erbjudande

  Upp till 300 kr rabatt på första matkassen! Gäller nya kunder.

matkasse prova på

Hur du hämtar ett erbjudande (steg-för-steg)

I de allra flesta fall när det kommer till att hämta ett prova på erbjudande är det en rabattkod som behöver aktiveras. Trots detta är det väldigt smidigt och med vissa samarbetspartner har vi fått länkar som aktiverar din kod direkt. Kolla på stegen nedan för hur du går tillväga.

1. Välj erbjudande

Börja med att kolla i vår topplista av de bästa erbjudandena och rabattkoder för matkassar över. Vi kommer lyfta fram de som kan kännas viktigt med målsättning att du ska kunna hitta det bästa för dig.

2. Kopiera kod och klicka vidare

När du har valt vilken aktör som ska förbli din leverantör av matkasse kommer du att behöver kopiera rabattkoden. Den klistrar du sedan in i kassan vid köpet.

3. Njut av enkelheten

När din matkasse sedan kommer hem njuter du av enkelheten och ägnar oss en extra tanke för att vi hjälpa dig i ditt prova på erbjudande. Vi hade verkligen uppskattat om du berättade för flera vad vi gör och hur smidigt det var.

Engångsköp eller premunation

Att prova på matkasse kan göras genom ett engångsköp eller prenumeration. Ofta finns det fördelar med att börja en prenumeration direkt i form av större rabatter och generellt bättre priser. Däremot är det vanligt att man inte vill chansa på att matkasse kanske inte är något för ens hushåll, och då kan engångsköp vara bättre.

Vi kommer i topplistan över med de bästa prova-på-erbjudandena tydligt visa om det går att köpa som engångsköp eller om det endast är prenumeration som gäller. På så sätt fortsätter vi att kunna hjälpa dig att hitta rätt.

Vanliga frågor och svar

Har prova-på erbjudanden någon bindningstid?

Nej! Flera aktörer låter dig själv pausa och stoppa nästa matkasse när du så önskar.

Hur länge gäller erbjudandet?

Ofta får du en rabatt under en begränsad period, t.ex. dina 4 första beställningar.

Går det att få en gratis matkasse?

I skrivande stund finns det inga erbjudanden som erbjuder dig matkasse helt gratis.

Nyttja erbjudande flera gånger

Efter undersökning har vi fått information från flera besökare och användare att man smart kan nyttja dessa matkasse prova-på-priser flera gånger. Nyckeln är att skapa flera epost-konton eller nyttja flera personer som bor på adressen, t.ex. din sambo eller kompis.

Vi ser inga som helst konstigheter med att nyttja dessa metoder och enligt villkoren hos de olika matföretagen står det ingenting om att nyttja flera gånger. Med det sagt kan du, som är lite strategisk nyttja prova-på-priser flera gånger.