Prova på matkasse

För den som ännu inte har blivit övertygad finns det idag flera riktigt bra erbjudanden och ”prova på”-rabatter som du kan erhålla första gången du handlar en matkasse. På denna sida kommer vi att ha en uppdaterad lista med de mest aktuella prova-på-erbjudandena. Kika in erbjudandena nedan och testa att beställa hem en matkasse till kraftigt rabatterat pris. Upplev hur smidigt och hur mycket hemleverans av matkasse underlättar i vardagen, att inte behöva gå och handla flera gånger i veckan är så väl tids- som energibesparande och det bästa av allt är att du inte behöver gå runt och fundera på vad du eller din familj skall äta till kvällen. Matkassarna levereras med färdiga recept och det finns massvis med alternativ, såväl vegetariskt som LCHF och mer därtill!

Välj prova-på-erbjudande

    HelloFresh – Spara upp till 1177 kr på 5 kassar

    Giltigt till 2023-12-31

    Använd erbjudandet och få upp till 1177 kr rabatt på 5 kassar. Gäller endast nya kunder.

    Använd kod: HELLOAFF1177
    Hämta kampanj →
matkasse prova på

Hur du hämtar ett erbjudande (steg-för-steg)

I de allra flesta fall när det kommer till att beställa ett ”prova-på-erbjudande” är det en rabattkod som behöver aktiveras. Trots detta är det väldigt smidigt och med vissa samarbetspartners har vi fått länkar som aktiverar din kod direkt. Kolla på stegen nedan för hur du går tillväga för att lägga en beställning, vi är helt övertygade om att du eller din familj inte kommer att ångra er. Hemleverans av matkasse underlättar vardagen något enormt, utbudet är stort och det finns en matkasse för alla, såväl glutenfri, LCHF, vegansk som vegetarisk, testa redan idag!

1. Välj erbjudande

Börja med att kolla i vår topplista på de bästa erbjudandena och rabattkoderna för matkassar. Vi kommer lyfta fram det som oftast känns viktigt i samband med beställning av matkasse med målsättningen att du ska kunna hitta det bästa för dig, dina preferenser och eventuellt din familj!

2. Kopiera kod och klicka vidare

När du har valt vilken aktör som skall leverera din matkasse kommer du att behöver kopiera rabattkoden. Den klistrar du sedan in i kassan vid köpet. Betala enkelt med ditt bankkort eller på faktura via välkända och pålitliga aktörer som till exempel Klarna.

3. Njut av enkelheten

När din matkasse sedan kommer hem njuter du av enkelheten, hur mycket tid och energi du sparat och ägnar oss en extra tanke för att vi hjälpt dig i ditt prova-på-erbjudande. Vi hade verkligen uppskattat om du berättade för flera vad vi gör och hur smidigt det var.

Engångsköp eller prenumeration

Att prova på en matkasse kan göras genom ett engångsköp eller prenumeration. Ofta finns det fördelar med att påbörja en prenumeration direkt i form av större rabatter och således generellt bättre priser. Däremot är det vanligt att man inte vill chansa på en matkasse som kanske inte faller en i smaken och då kan ett engångsköp vara bättre vid en första beställning.

Vi kommer i topplistan ovan med de bästa prova-på-erbjudandena tydligt visa om det går att köpa som engångsköp eller om det endast är prenumeration som gäller. Allt för att göra det så smidigt som möjligt för dig att kunna få den informationen du behöver för att kunna lägga en beställning direkt!

Vanliga frågor och svar

Har prova-på erbjudanden någon bindningstid?

Nej! Flera aktörer låter dig själv pausa och stoppa leverans av nästa matkasse när du så önskar.

Hur länge gäller erbjudandet?

Ofta får du en rabatt under en begränsad period, t.ex. dina fem första beställningar.

Går det att få en gratis matkasse?

I skrivande stund finns det inga erbjudanden som erbjuder dig en matkasse helt gratis.

Nyttja erbjudande flera gånger

Efter undersökning har vi fått information från flera besökare och användare att man smart kan nyttja dessa matkasse prova-på-priser flera gånger. Nyckeln är att skapa flera epost-konton eller nyttja flera personer som bor på adressen, t.ex. din sambo eller kompis.

Vi ser inga som helst konstigheter med att nyttja dessa metoder. Med det sagt kan du, som är lite strategisk, nyttja prova-på-erbjudanden flera gånger.