Användarvillkor

Användarvillkor för användning av vår webbplats handlamatkasse.se.

Senast uppdaterade: 2021-06-17

Definition

Villkoren nedan gäller för användandet av webbplatsen handlamatkasse.se (https://handlamatkasse.se/). Även definierat som ”vår”, ”oss”, ”webbplatsen”, ”tjänst” och ”sidan”.

Godkännande

Genom att använda vår webbplats godkänner du dessa användarvillkor. Om inte ombeds du att lämna webbplatsen och inte nyttja våra tjänster och funktioner på webbplatsen.

Ersättning

Att ta fram ordentliga, uppdaterade och informativa guider kring mat och matkassar i Sverige tar tid och kostar pengar. För att finansiera detta använder vi så kallade ”adlinks”. Dessa är framtagna i samarbete med svenska företag som erbjuder de tjänster vi presenterar. På så sätt erhåller vi en ersättning om någon av våra guider leder till ett köp.

Det innebär att våra jämförelser inte är helt oberoende och bör ses som reklam. Vi kommer inte att kompromissa detaljer i jämförelserna utan fokuserar alltid på att du ska få så komplett information som möjligt.

Kostnad

Genom att besöka vår webbplats och ta del av informationen får du kostnadsfri information och du kommer aldrig att behöva betala något. De vill säga, det finns ingen kostnad kopplad till att nyttja vår webbplats.

Cookies- och datapolicy

Handlamatkasse.se samlar inte in någon personlig data som lagras lokalt eller någon server. Den data vi samlar in är anonym och rör inte individer utan endast hur användare generellt använder vår webbplats.

Data samlas in till:

  • Google Analytics