LCHF Matkasse

LCHF är en förkortning av Low Carb, High Fat. Vilket betyder att du äter en speciell kost som innefattar lågt antal kolhydrater och istället stora mängder fett. Det har visat sig vara mycket effektivt för att gå ned i vikt.

Hos oss kan du nu jämföra olika matkassar med LCHF.

  • Bäst LCHF matkasse
  • Beställ nu

Innehåll

Denna sida kommer innehålla flera viktiga moment i att köpa en LCHF matkasse för att smidigt komma igång med din nya diet.

  • Matkasse för diet
  • Jämför LCHF Matkasse
  • Vanliga frågor och svar
  • Bästa LCHF Matkassen
  • Butiker med LCHF matkasse

Matkasse för diet

Det är idag vanligt att man har speciella dieter eller krav på sin mat. Det kan vara för att tappa vikt eller helt enkelt av hälsoskäl. Vi har därför gjort en djupdykning i alla bolag som levererar matkassar. Vi har gjort en oberoende utvärdering på vilka matkassar som är bäst för att hjälpa dig i ditt val.

Jämför LCHF Matkasse

Det är viktigt att du jämför priserna på matkassen och även kollar kvalitén på maten så att du får det bästa för dina pengar. Vanligtvis så kan dom billigare matkassarna innehålla varor med lite sämre kvalité eller som är nära till utgångsdatumet.

FörsäkringsbolagTeckna
Linas Lättlagade Kasse

Linas Lättlagade Kasse

  • Lättlagat från grunden
  • Smidiga recept som är enkla att följa
  • Rätter med smaker du känner igen
Leveransdagar:
Söndag och måndag
Prova på pris:
510 SEK (Ordinarie: 729 SEK)
Villkor: Priset gäller en kasse med tre middagar för fyra personer. Du hittar fler alternativ av samma kasse på Linas hemsida.
Beställ hem nu ›

Alla alternativ

Utbudet av matkassar för LCHF-diet har varierat de senaste åren, precis som själva dieten själv. Idag finns det ändå en handfull olika alternativ som de besökare vi frågar verkar vara nöjda med. Om man ska spå framtiden kommer det nog också bara att öka. Nedan kommer vi presentera lite alternativ på olika aktörer som har valt börja med LCHF matkasse.

LCHF matkasse Coop

Coop erbjuder en ”hälsokasse” i samarbete med Wellobe. Den funkar mycket bra och är indirekt anpassar för LCHF-diet. Det är ingenting man direkt går ut och säger man när vi kollar på näringsvärden och andra viktiga segment.

LCHF matkasse ICA

Det är många av våra besökare som efterfrågar en nyttigare kasse frågar efter ICA. Tyvärr finns det däremot ingen LCHF matkasse från ICA just nu. De har istället valt att fokusera på familjer, barn och inspiration. Vi hoppas såklart både för er och vår skulle att det kommer i framtiden.

LCHF matkasse City Gross

City Gross har ett enormt samarbete tillsammans med viktväktarna. Det har lett till att de idag är en av de bästa aktörerna när det kommer till nyttiga och LCHF matkassar.