Billigast matkasse

Att handla hem en matkasse är smidigt, roligt och framförallt roligt. Om du inte testat tidigare tycker vi det är hög tid att du gör så. På denna sida har vi samlat alla billiga matkassar så att du kan hitta den billigaste enkelt.

Hitta billig matkasse

Komplett tabell med samtliga svenska matkassar till billigast pris.

MatkassePris från
Hellofresh499 kr
Linas Klassiska440 kr
Middagsfrid Flexiteriankasse445 kr
Tabell över billigast matkasse i Sverige 2023.

Vad är en billig matkasse?

Definitionen, enligt vår utsago, för en billig matkasse är en när en leverantör erbjuder ett lågt pris per måltid. Ett lågt pris per måltid går att uppnå antingen genom generellt billiga priser eller tillfälliga erbjudanden.

Ett generellt billigt pris är ungefär 30 kr per portion. Tillfälliga billiga priser kan du ofta hitta ner till 15 kr per portion.

billigast matkasse 2023

Billigast matkasse 2023

Att hitta den billigast matkasse 2023 är något många vill. Vi kommer på denna sida göra vårt bästa för att hjälpa dig. Sidan uppdatera kontinuerligt och vi kommer flera gånger om året att göra om undersökningen.

För att hitta den billigaste matkassen kommer vi uteslutande att kolla på priset. Priset kommer att presenteras per portion och det gör vi genom att dela totalpriset i antalet måltider och sedan för hur många personer.

Hitta billigast matkasse:

  • Lista pris per portion

Billig matkasse per livsituation

Det finns möjligheter i livet där du kan få nyttja extra billig matkasse på grund av olika anledningen. Vi presenterar dessa nedan.

Student

Studenter kan få extra billig matkasse genom så kallade studenterbjudanden. Ofta är det via leverantörer som också erbjuder andra tjänster till studenter som försäkring, t.ex. ICA.

Läs mer om matkasse för studenter.

Pensionär

Om du är pensionär kan du också få extra billig matkasse. Flera leverantörer erbjuder pensionärs-rabatt. Vi har i skrivande stund inte listat dessa men kommer inom kort att skapa en specifik sida.

Vanliga frågor

Vilken är den billigaste matkassen?

City Gross erbjuder den billigaste matkassen 2021. Den är både generellt billig och har ett bra prova-på-pris.

Går det att hitta rabattkoder till matkassar?

Ja! På vår sida hittar du rabattkoder enkelt.