Handla mat online

På senare tid så har handel av mat på nätet exploderat. Vi har därför gjort lite jämförelser mellan alla dessa butiker. Vad vi kollat på främst är då leveranstid, miljötänk, pris och utbud. Detta för att kunna ge dig en så bra bild som möjligt på vilken matbutik online som du bör välja.

  • Handla mat billigt
  • Besök och köp

Vi ska även här försöka på bästa möjliga sätt förklara hur allting fungerar och hänger ihop och fungerar. En vanliga fråga vi får är om dessa matbutiker levererar till alla städer i Sverige och även fördelarna med att shoppa på nätet. När det gäller leverans så är det tyvärr idag inte alla som levererar över hela vårt avlånga land. Vissa butiker finns endast i några få städer medan andra skickar överallt. Vi kommer därför fokusera på de som vi vet skickar till alla städerna.

Köp mat online

FörsäkringsbolagTeckna
Matsmart

Matsmart

  • Stort utbud
  • Välja själv
  • Miljövänligt
Leveransdagar:
1-5
Prova på pris:
0 SEK (Ordinarie: 0 SEK)
Villkor: Hos MatSmart så väljer du själv vilka produkter du vill köpa. Oftast så är det varor med kort utgångsdatum vilket gör att du även värnar om miljön vid köp via MatSmart.
Beställ hem nu ›
Linas 15-minuterskasse

Linas 15-minuterskasse

  • Kompletta måltider på 15 minuter
  • Varierande och smakrikt
  • Spara tid
Leveransdagar:
Söndag och måndag
Prova på pris:
629 SEK (Ordinarie: 929 SEK)
Villkor:
Beställ hem nu ›

Billig mat

Vi kan rekommendera dig att alltid kolla på dessa butikers hemsida efter rabatter och även varor med kort utgångsdatum. Det finns även specifika butiker online som riktat in sig på att erbjuda miljövänliga och billiga alternativ. Den mest populära av dessa butiker är då MatSmart som plockar in varor med kort utgångsdatum och ser till att de inte slängs. Istället säljer dom de billigt till dig med snabb och smidig leverans.

Leverans samma dag

Bor du i en stad där t.ex. Linas matkasse, ICA, coop eller annan butik finns som kör ut då kan man oftast få leverans inom 4-5 timmar. Detta är perfekt om du handlar t.ex. redan på morgonen att få veta att när du kommer hem så har du maten levererad till dörren. Några av dessa bolag har även en tjänst där de går in i ditt hem och packar varorna i kyl och frys för att förenkla processen ytterligare åt dig.