Matkasse Gotland

Om du är intresserad av att komma igång med matkasse på Gotland har du kommit helt rätt. Vi har listat alla olika alternativ för gotlänningar i en lista nedan. Passa på att hämta ett exklusivt erbjudande så har du din nästa leverans inom ungefär två veckor till mycket bra pris.

Gotländska alternativ

 1. Linas Inspirationskasse
  • Tänk nytt
  • Nya smaker
  • Lyxig
  489 689
  150 kr per kasse + gåva
  NYKUNDMAJ21
  Priser
  Prova-på-pris: 489
  Ordinarie pris: 689
  Villkor

  Rabatter
  Rabattkod: NYKUNDMAJ21
  Erbjudande: 150 kr per kasse + gåva
  Erbjudande

  150 kr rabatt på två första kassarna och en välkomstgåva på köpet. Välj mellan ett Sagoform knivset, Swedish Grace muggar eller glas från Kosta Boda (värde upp till 1490 kr). Gäller endast nya kunder.

 2. Linas Lättlagade
  • Lättlagad
  • Smidiga recept
  • Nya smaker
  510 kr 729 kr
  30%
  NYKUNDMAJ21
  Priser
  Prova-på-pris: 510 kr
  Ordinarie pris: 729 kr
  Villkor

  Priset gäller en kasse med tre middagar för fyra personer. Du hittar fler alternativ av samma kasse på Linas hemsida.

  Rabatter
  Rabattkod: NYKUNDMAJ21
  Erbjudande: 30%
  Erbjudande

  30% rabatt på två matkassar Gäller alla leveranser innan 15/03 för nya kunder. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller Linas Julbordskasse.

 3. Linas Klassiska
  • Populär
  • Klassiska och nya rätter
  • Passar hela familjen
  440 kr 929 kr
  1 549 SEK
  NY_LMK_3322
  Priser
  Prova-på-pris: 440 kr
  Ordinarie pris: 929 kr
  Villkor

  Rabatter
  Rabattkod: NY_LMK_3322
  Erbjudande: 1 549 SEK
  Erbjudande

  Spara upp till 1 549 SEK på dina 4 första matkassar Endast nykunder. Gäller leveranser till och med den 31 mars.

 4. Linas Vegetariska
  • Sund och grön vardag
  • Vegetariska rätter
  • Mycket enkelt
  429 kr 629 kr
  30%
  NYKUNDMAJ21
  Priser
  Prova-på-pris: 429 kr
  Ordinarie pris: 629 kr
  Villkor

  Priset gäller fyra personer och fyra dagar i veckan.

  Rabatter
  Rabattkod: NYKUNDMAJ21
  Erbjudande: 30%
  Erbjudande

  30% rabatt på två matkassar Gäller alla leveranser innan 15/03 för nya kunder. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller Linas Julbordskasse.

matkasse gotland

Bästa matkassen på Gotland

Den populäraste leverantören av matkasse på Gotland idag är Linasmatkasse. Personligen så tycker vi att de flesta leverantörer av matkassar håller ett bra betyg och det är inte direkt någon matkasse som vi tycker är rent av dålig. Vad som är den bästa matkassen beror helt och hållet på vad du har för smak och vad du är ute efter. Är du ute efter att slippa åka till affären och handla eller är du ute efter ny inspiration i köket? Är du kanske känslig för laktos men har dålig inspiration på nya rätter? Att handla en matkasse kan vara ett perfekt sätt att vidga sina vyer i köket samtidigt som du sparar tid och pengar. Vi råder dig att kika på de olika alternativ som finns tillgängliga i Gotland och jämföra dessa mot varandra för att få en uppfattning om vad som kan passa bäst för just dig och din familj.

Du kan även läsa vår sida om Sveriges bästa matkasse.

Vi har testat matkasse på Gotland

Vi på handlamatkasse.se har testat matkassar på Gotland, och det var mycket smidigt! Tyvärr är utbudet något begränsat och leveranstiderna inte lika frekventa som på andra ställen i Sverige. Däremot på det stora hela är vi mycket nöjda och under en period av två månader kom det alltid färska varor och nya goda recept. Varm rekommendation.

Begränsat utbud

Tyvärr har Gotland ett något begränsat utbud när det kommer till matkassar och mat på nätet. Det i sig är ingenting dåligt och du som är bosatt där kommer helt klart kunna njuta av friheterna med matleveranser. Vi har också kontrollerat marknaden och upptäckt en del lokala alternativ som ICA Maxi ute vid stenhuggaren. De erbjuder ett brett lokalt sortiment där varorna plockas och går hämta eller få levererade av gotlänningar, lokalt och smart!

Leveranstid

Det finns många olika alternativ till att beställa en matkasse om du bor på Gotland. Det vanligaste alternativet är att få matkassen hemlevererad direkt till dörren. Vissa leverantörer kräver att du hämtar upp matkassen i butik. Leverans av matkassen sker oftast på söndagar eller måndagar mellan 17-22. När du beställer en matkasse så kan du oftast logga in på mina sidor och se ungefär när matkassen kommer till just ditt hem. Det finns även leverantörer som du kan aktivera en sms-avisering så du vet när matkassen anländer. Om du inte skulle vara hemma när matkassen anländer så kommer chauffören att lämna din matkasse utanför din dörr. Att beställa en matkasse hem till dörren är otroligt smidigt och de flesta leverantörer har en nöjdkund-garanti vilket innebär att om du inte får fräscha råvaror eller är missnöjd så får du pengarna tillbaka.

Mat Online Gotland

Att handla mat online på Gotland har blivit mer och mer vanligt de senaste åren. Desto fler som testar matkassar ju fler är det som fortsätter att beställa hem matkassar direkt till dörren. Det är så oerhört smidigt och ger dig ny inspiration i köket som du kanske saknade. Att ha alla råvaror hemma och redo för att lagas med ett tillhörande recept är ett bra sätt att minska matsvinn och onödiga småhandlingar som annars kan ske. Vi rekommenderar dig att jämföra de olika leverantörer på Gotland som du kan handla matkasse från och få den direkt levererad hem till din dörr.

Vanliga frågor

Levererar alla till Gotland?

Nej! Just nu är det endast Linas Matkasse som levererar varannan vecka till Gotland. Vi håller er uppdaterade om detta skulle förändras i framtiden.

Finns det lokala alternativ som t.ex. ICA Maxi Skarphäll?

Ja! Tyvärr har vi ingen information om utbudet så kontakta dem direkt för att få mer information.

Kan jag handla vanliga matvaror online på Gotland?

Ja! Du kan beställa mat enkelt via ICA eller Hemköp.