Bästa matkassen i Linköping (med rabattkod)

Letar du efter matkassar i Linköping? Den här staden med sin mix av universitetsliv och historia erbjuder också möjligheten att få kvalitativa matkassar levererade till din dörr. För invånarna i Linköping som strävar efter att balansera studier, arbete och fritid är matkassar ett sätt att säkerställa näringsriktiga måltider utan att offra tid och energi på matplanering och inköp.

Top 3 matkassar i Linköping

 1. MatKomfort

  • För 1-8 personer
  • Premium-val
  • 800 kr rabatt
  502 kr
  15% på upp till 4 första kassarna
  Priser
  Prova-på-pris: 502 kr
  Ordinarie pris: 590 kr
  Villkor

  Rabatter
  Rabattkod: handlamatkasse23
  Erbjudande: 15% på upp till 4 första kassarna
  Erbjudande

 2. Linas Matkasse

  • Flera goda val
  • Fräscha varor
  • Varierande recept
  440 kr
  Priser
  Prova-på-pris: 440 kr
  Ordinarie pris: 440 kr
  Villkor

  Rabatter
  Rabattkod: Lämna epost nedan
  Erbjudande:
  Erbjudande

 3. Hellofresh

  • Skräddarsy
  • Ingen bindingsid
  • Lättlagat
  364 kr
  Priser
  Prova-på-pris: 364 kr
  Ordinarie pris: 449 kr
  Villkor

  Rabatter
  Rabattkod: Lämna epost nedan
  Erbjudande:
  Erbjudande

Bästa matkassen Linköping
Bästa matkassen Linköping

Populära matkassar i Linköping

I min erfarenhet är matkassar i Linköping en del av det ständigt växande matleveranslandskapet som erbjuder både bekvämlighet och kvalitet för invånarna. Med flera alternativ tillgängliga har många leverantörer gjort sig kända för att erbjuda unika produkter, flexibla prenumerationer och exceptionell service. Här är en överblick över några populära matkassar som har fångat invånarnas intresse i Linköping:

Kvalitetsfokus hos Hemköp Matkasse

Hemköp Matkasse har etablerat sig som en favorit bland Linköpings invånare tack vare sitt fokus på högkvalitativa produkter. Deras matkassar erbjuder ett brett urval av färska grönsaker, lokalt producerade varor och noggrant utvalda produkter. Flexibiliteten att anpassa kassen efter kostpreferenser och allergier har gjort dem populära bland en bred publik. Dessutom erbjuder de regelbundna kampanjer och rabatter för att göra kvalitetsmat mer tillgänglig för sina kunder.

Miljövänliga alternativ med MatHem

MatHem har blivit en pålitlig aktör i Linköping med sitt fokus på bekvämlighet och miljövänliga alternativ. De erbjuder ett brett utbud av matkassar som inkluderar ekologiska, närproducerade och miljövänliga alternativ för dem som prioriterar hållbarhet. Dessutom erbjuder MatHem flexibla leveransalternativ och en användarvänlig app för att göra matbeställningar smidiga och enkla.

Variation och flexibilitet med Linas Matkasse

Linas Matkasse är känd för sin variation och flexibilitet i produktval och menyalternativ. De erbjuder ett brett utbud av matkassar som täcker allt från traditionella svenska rätter till internationella smaker. Linas Matkasse är populära för sin möjlighet att anpassa kassarna efter kundens önskemål och allergier. Dessutom har de snabbt leveransalternativ och en användarvänlig plattform för beställningar.

Närproducerat och ekologiskt med Årstiderna

Årstiderna har gjort sig kända för att erbjuda närproducerade och ekologiska produkter i sina matkassar. Deras fokus på att skapa hållbara och hälsosamma måltider har lockat många kunder i Linköping som värdesätter ekologisk mat och vill stödja lokala producenter. Årstiderna erbjuder även specialanpassade kassar för olika kostpreferenser och har fått beröm för sin kvalitet och noggrant utvalda ingredienser.

Prisvärdhet med ICA Matkasse

ICA Matkasse är en populär leverantör som fokuserar på att erbjuda prisvärda alternativ utan att kompromissa med kvaliteten. Deras matkassar är väl sammansatta med färska produkter och välkända varumärken. ICA Matkasse har lockat en bred kundbas i Linköping genom att erbjuda olika kassar som passar olika hushållsstorlekar och smaker till rimliga priser.

Den dynamiska matkassebranschen i Linköping erbjuder ett brett utbud av alternativ för invånarna, från kvalitet och hållbarhet till variation och prisvärde. Genom att erbjuda flexibla prenumerationer, anpassningsmöjligheter och bekvämlighet har dessa populära matkassar lyckats fånga intresset hos en mångfald av kunder och fortsätter att forma matvanorna i staden.

Matkassar för dina behov i Linköping

Att hitta rätt matkasse i Linköping kan vara nyckeln till att förenkla vardagen och säkerställa att dina matinköp passar just dina behov. Med en mångfald av leverantörer och alternativ tillgängliga finns det matkassar som kan skräddarsys för olika kostpreferenser, hushållsstorlekar och livsstilar. Här är en översikt över hur du kan hitta matkassar som passar just dina specifika behov i Linköping:

Anpassningsmöjligheter för kostpreferenser och allergier

Många matkasseleverantörer i Linköping erbjuder anpassningsmöjligheter för olika kostpreferenser och allergier. Oavsett om du följer en specifik diet som vegetariskt, veganskt, glutenfritt eller har andra allergier, finns det matkassar som kan skräddarsys för att passa dina behov. Leverantörer som till exempel Hemköp Matkasse och Linas Matkasse tillåter kunder att anpassa innehållet i sina kassar eller välja specifika rätter för att möta deras kostkrav.

Flexibla prenumerationer och storlekar

För olika hushållsstorlekar och livsstilar finns det matkassar med flexibla prenumerationer och storlekar. Oavsett om du är ensamstående, har en stor familj eller delar hushåll med rumskamrater, finns det alternativ som kan anpassas för att passa din situation. MatHem och ICA Matkasse erbjuder olika kassar med varierande portionsstorlekar och frekvens för leverans, vilket gör det möjligt att anpassa din matinköpning efter dina behov.

Hållbarhet och ekologiska alternativ

För dem som prioriterar hållbarhet och ekologiska produkter finns det matkasseleverantörer i Linköping som fokuserar på att erbjuda närproducerade och ekologiska alternativ. Leverantörer som Årstiderna och MatHem erbjuder ett urval av kassar som innehåller ekologiska och miljövänliga produkter. Genom att välja sådana matkassar kan du stödja hållbara jordbruk och minska din miljöpåverkan.

Mångsidighet och specialiserade kassar

För dem som söker mångsidighet och variation i sina måltider erbjuder vissa matkasseleverantörer specialiserade kassar. Linas Matkasse är känd för sitt breda utbud av rätter som täcker allt från svenska klassiker till internationella smaker. Dessa matkassar kan vara ett utmärkt val för dem som vill utforska olika matkulturer eller inte vill hamna i en matrutin.

Att välja rätt matkasse i Linköping handlar om att identifiera och prioritera dina specifika behov. Genom att välja en leverantör som erbjuder anpassningsmöjligheter, flexibilitet och produkter som motsvarar dina preferenser kan du skapa en smidig och passande matinköpsupplevelse för dig själv eller ditt hushåll. Med det varierade utbudet av matkassar i Linköping finns det något för alla att utforska och dra nytta av för att underlätta vardagen.

Vårt test av de bästa matkassarna i Linköping

Vår ambition att ge dig den mest tillförlitliga informationen om de bästa matkassarna i Sverige sträcker sig till Linköping, där vi noga testade och utvärderade flera ledande matleveranstjänster. Vi ville säkerställa att vi erbjöd en objektiv och personlig bedömning av varje kassas kvalitet och hur de passar olika behov.

Beställningsprocessen

För att säkerställa att våra läsare får en förstahandsupplevelse beställde vi och testade varje matkasse från olika leverantörer i Linköping. Vi genomförde beställningarna genom att gå igenom hemsidornas användarvänlighet, granska valmöjligheterna av rätter och anpassningsalternativ samt bedöma hela beställningsprocessens smidighet och tydlighet.

Leveransupplevelsen

Vår upplevelse av leveranserna inkluderade bedömning av leveranstider, förpackningens skick vid ankomst samt hur säkert och fräscht varorna levererades. Vi granskade även leveransalternativen och flexibiliteten som erbjuds av varje matkasseleverantör för att passa olika scheman och behov.

Intrycket av matvarorna och tillagningen

Efter att varje matkasse hade levererats granskade vi noggrant kvaliteten på ingredienserna, deras färskhet och hållbarhet. Vi testade även receptens tydlighet och hur väl de anpassade sig till olika matlagningsnivåer. Vår bedömning inkluderade även smak, portionsstorlekar och variation i menyer för att ge en heltäckande bedömning av matkassarnas totala värde.

Vi har investerat tid och energi i att genomföra dessa tester för att säkerställa att våra rekommendationer och betyg är baserade på verkliga erfarenheter. Genom att testa varje produkt kan vi med tillförsikt ge dig en ärlig och pålitlig bedömning av de bästa matkassarna i Linköping, vilket vi hoppas kommer att underlätta ditt val och göra din matinköpsupplevelse både enklare och mer tillfredsställande.

Vanliga frågor om matkassar i Linköping

Vilka matkassar erbjuder leverans i Linköping?

Det finns flera leverantörer som erbjuder matkassar med leverans till Linköping, inklusive Matkomfort, Linas matkasse och Hello Fresh.

Kan jag anpassa min matkasse efter mina kostpreferenser eller allergier?

Många matkasseleverantörer i Linköping tillåter kunder att anpassa sin kasse efter kostpreferenser och allergier. Du kan vanligtvis göra detta genom att kontakta leverantören eller göra inställningar på deras webbplats.

Hur fungerar leveranserna och vilka är vanliga leveranstider för matkassar i Linköping?

Leveransmetoderna och tiderna varierar beroende på leverantören. De flesta matkasseleverantörer i Linköping erbjuder flexibla leveranstider och kan leverera antingen till dörren eller ett utlämningsställe.

Finns det möjlighet att avbryta eller ändra min prenumeration på matkassar?

Ja, de flesta leverantörer av matkassar i Linköping tillåter abonnenter att avbryta eller ändra sina prenumerationer. Det är vanligtvis möjligt att göra ändringar eller avbokningar genom att logga in på ditt konto på leverantörens webbplats eller genom att kontakta deras kundtjänst.

Kan jag få ekologiska eller närproducerade produkter i min matkasse i Linköping?

Många matkasseleverantörer i Linköping erbjuder ekologiska och närproducerade alternativ. Detta kan variera beroende på leverantör och typ av kasse du väljer. Du kan oftast se produktinformation och välja ekologiska eller närproducerade alternativ när du beställer.

Vilken är den genomsnittliga kostnaden för en matkasse i Linköping?

Kostnaden för en matkasse i Linköping varierar beroende på leverantör, storlek på kassen och vilka typer av produkter som ingår. Generellt sett kan priset på en standardmatkasse variera från 450 till 800 per vecka.

Är du bosatt i en annan stad?

Inga bekymmer! Vi erbjuder leverans till ett flertal städer runt om i Sverige. Nedan följer några av de mest efterfrågade orterna vi levererar till:

Jämför alla matkassar med leverans i Linköping

 1. Hellofresh

  • Skräddarsy
  • Ingen bindingsid
  • Lättlagat
  364 kr
  Priser
  Prova-på-pris: 364 kr
  Ordinarie pris: 449 kr
  Villkor

  Rabatter
  Rabattkod: Lämna epost nedan
  Erbjudande:
  Erbjudande

 2. Hellofresh kalorismart

  • Fräsch mat
  • Kalorier räknade
  • Intressanta recept
  385 kr/vecka
  Spara upp till 1357kr
  Priser
  Prova-på-pris: 385 kr/vecka
  Ordinarie pris: 550 kr/vecka
  Villkor

  Gäller endast nya kunder.

  Rabatter
  Rabattkod: HELLOAFF1357
  Erbjudande: Spara upp till 1357kr
  Erbjudande

  Spara upp till 1357 kr på 5 kassar

 3. HelloFresh Klassiskt

  • Skräddarsy
  • Ingen bindningstid
  • Lättlagat
  499 kr
  Spara 925 kr
  Priser
  Prova-på-pris: 499 kr
  Ordinarie pris: 46 kr/måltid
  Villkor

  Aktivt från och med 27/12 och gäller tillsvidare. Gäller endast nya kunder.

  Rabatter
  Rabattkod: HELLOAFF965
  Erbjudande: Spara 925 kr
  Erbjudande

  Spara upp till 925 kr på dina fyra första kassar! 30% rabatt på de 2 första matkassarna + 20% rabatt på den 3:e och 4:e matkasse Erbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

 4. Linas 15-minuterskasse

  • Klart på 15 min
  • Varierande och smakrikt
  • Spara tid
  629
  Priser
  Prova-på-pris: 629
  Ordinarie pris: 929
  Villkor

  Rabatter
  Rabattkod:
  Erbjudande:
  Erbjudande

 5. Linas Barnkasse

  • Smaker för barn
  • Lättlagad och smidig
  • Laktosfri eller utan gluten
  479
  Priser
  Prova-på-pris: 479
  Ordinarie pris: 679
  Villkor

  Rabatter
  Rabattkod:
  Erbjudande:
  Erbjudande

 6. Linas Flexitariankasse

  • Mer grönt mindre kött
  • Inspirerande recept
  • Fågel, fisk och vegetariskt
  429
  150 kr per kasse + gåva
  Priser
  Prova-på-pris: 429
  Ordinarie pris: 629
  Villkor

  Rabatter
  Rabattkod: NYKUNDAPR21
  Erbjudande: 150 kr per kasse + gåva
  Erbjudande

  150 kr rabatt på två första kassarna och en välkomstgåva på köpet. Välj mellan ett Sagoform knivset, Swedish Grace muggar eller glas från Kosta Boda (värde upp till 1490 kr). Gäller endast nya kunder.

 7. Linas Klassiska

  • Populär
  • Klassiska och nya rätter
  • Passar hela familjen
  440 kr
  1 549 SEK
  Priser
  Prova-på-pris: 440 kr
  Ordinarie pris: 929 kr
  Villkor

  Rabatter
  Rabattkod: NY_LMK_3322
  Erbjudande: 1 549 SEK
  Erbjudande

  Spara upp till 1 549 SEK på dina 4 första matkassar Endast nykunder. Gäller leveranser till och med den 31 mars.

 8. Linas Lättlagade

  • Lättlagad
  • Smidiga recept
  • Nya smaker
  510 kr
  30%
  Priser
  Prova-på-pris: 510 kr
  Ordinarie pris: 729 kr
  Villkor

  Priset gäller en kasse med tre middagar för fyra personer. Du hittar fler alternativ av samma kasse på Linas hemsida.

  Rabatter
  Rabattkod: NYKUNDMAJ21
  Erbjudande: 30%
  Erbjudande

  30% rabatt på två matkassar Gäller alla leveranser innan 15/03 för nya kunder. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller Linas Julbordskasse.

 9. Middagsfrid

  • Fantastiska recept
  • Nischade på kassar
  • Hela landet
  445 kr
  Priser
  Prova-på-pris: 445 kr
  Ordinarie pris: 445 kr
  Villkor

  Rabatter
  Rabattkod:
  Erbjudande:
  Erbjudande

 10. Middagsfrid vegokassen

  • Näringsrika måltider
  • Nya smaker
  • Inspirerande recept
  398 kr/vecka
  30% rabatt på tre första kassarna
  Priser
  Prova-på-pris: 398 kr/vecka
  Ordinarie pris: 569 kr/vecka
  Villkor

  Rabatter
  Rabattkod: SOMMARMAT
  Erbjudande: 30% rabatt på tre första kassarna
  Erbjudande

  Få 30% rabatt på dina tre första matkassar

 11. Middagsfrid Flexiteriankasse

  • Inget rött kött
  • Stor variation
  • Hälsosamt
  445 kr
  150 kr
  Priser
  Prova-på-pris: 445 kr
  Ordinarie pris: 595 kr
  Villkor

  Rabatter
  Rabattkod:
  Erbjudande: 150 kr
  Erbjudande

  Upp till 300 kr rabatt på första matkassen! Gäller nya kunder.

 12. Middagsfrid Sommarkasse

  • Fräscha sommarrecept
  • Enkelt och snabbt
  • Färska råvaror
  645
  Priser
  Prova-på-pris: 645
  Ordinarie pris: 795
  Villkor

  Priset gäller för tre middagar och fyra personer.

  Rabatter
  Rabattkod:
  Erbjudande:
  Erbjudande

 13. MatKomfort

  • För 1-8 personer
  • Premium-val
  • 800 kr rabatt
  502 kr
  15% på upp till 4 första kassarna
  Priser
  Prova-på-pris: 502 kr
  Ordinarie pris: 590 kr
  Villkor

  Rabatter
  Rabattkod: handlamatkasse23
  Erbjudande: 15% på upp till 4 första kassarna
  Erbjudande