Matkasse Piteå

Beställa mat online snabbt och enkelt

Att beställa mat på nätet är väldigt enkelt och faktiskt oftast ett billigare alternativ än i butik. Här får man en snabb överblick på vilka varor som finns på extrapris och kan sortera ut de för att handla billigt. Det fantastiska är även att man vanligtvis får maten hemkörd redan samma dag eller dagen därpå. Just i Piteå så är utbudet inte jätte stort ännu men de växer och kommer hela tiden nya aktörer. Inte bara giganterna som mat.se har anammat detta utan även lokala bolag som järnspisen erbjuder matkasse att ta hem. Då kan du följa de recept man får med och därigenom få dig en fantastisk fredagsmåltid som du gjort själv. Vanligtvis skickas även rekommendationer på vin och annat med för att matcha maten.

Beställa mat online

FörsäkringsbolagTeckna
Matsmart

Matsmart

  • Stort utbud
  • Välja själv
  • Miljövänligt
Leveransdagar:
1-5
Prova på pris:
0 SEK (Ordinarie: 0 SEK)
Villkor: Hos MatSmart så väljer du själv vilka produkter du vill köpa. Oftast så är det varor med kort utgångsdatum vilket gör att du även värnar om miljön vid köp via MatSmart.
Teckna nu ›
Linas Lättlagade Kasse

Linas Lättlagade Kasse

  • Lättlagat från grunden
  • Smidiga recept som är enkla att följa
  • Rätter med smaker du känner igen
Leveransdagar:
Söndag och måndag
Prova på pris:
510 SEK (Ordinarie: 729 SEK)
Villkor: Priset gäller en kasse med tre middagar för fyra personer. Du hittar fler alternativ av samma kasse på Linas hemsida.
Teckna nu ›
ica och mathem piteå

Handla Mat online i Piteå

Idag är de största ICA, Mat.se och Lina matkasse som du kan använda dig av i Piteå. Ovan har du en topplista som vi ständigt uppdaterar med nya bolag. Allting är sorterat i ordning efter kunders upplevelser från sina köp. Vi gör allt för att förbättra och förenkla ditt köp av matkassar på nätet. Skulle du ha några funderingar eller tycker att information saknas om matkassar i Piteå så får du gärna kontakta oss. Vi fyller gladligen på med mer information. Tanken med denna tjänst är att de dig som konsument en oberoende jämförelse av de olika bolagen. Viktigast för oss är att det är så naturvänligt som möjligt, billigt och ja där ingår även ekologiska alternativ.