Hem » Nyheter » 3 saker du inte visste om färdiga matboxar

3 saker du inte visste om färdiga matboxar

Det finns saker man tror sig veta – som oftast inte stämmer. Att beställa och ha matkasse hem varje vecka är en sådan klassisk sak som många har åsikter om, men i verkligheten inte stämmer. Vi på handlamatkasse.se är experter på just detta ämne och kommer därför i denna artikel tydliggöra 3 vanliga myter som vi ofta stöter på.

1. Det är oerhört flexibelt

Att vecka efter vecka ha en matkasse levererad till din dörr kan låta som en inlåsnings-effekt och att du inte tillåts välja själv vad som ska ätas, resa bort eller bara äta skräpmat i en hel vecka. Det är en stor myt och många leverantörer som t.ex. HelloFresh låter dig helt gratis pausa kassar, precis hur mycket du vill.

2. Billigare än många tror

För boende i storstäder är matkassar ofta en ganska bra affär. På vår sida med billigast matkasse kan man se att prova-på-priserna i kombination med bra alternativ kommer ge dig en relativt låg kostnad per måltid. Såklart är det absolut billigaste alternativet att handla din mat via lågpriskedjor och själv sätta ihop menyn.

3. Anpassningsbart

Flexibiliteten när det kommer till vad man ska äta är också väldigt hög hos de flesta leverantörer. Att själv lägga till eller ta bort recept är enkelt och blir oftast inte koppla till någon extra kostnad. Det går också ofta bra att byta ut recept mot något du tycker om bättre.

Efter ett tag som användare kommer du att kunna bygga upp en bank av recept som du gillar – och kan välja ifrån varje vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *