maj 31, 2023

Matkasse träning

Sugen på att testa en matkasse träning? I vår topplista hittar du alla fitness matkassar rangordnade från bäst till sämst. Vi uppdaterar sidan kontinuerligt för att du alltid ska få tillgång till de senaste alternativen på marknaden. Välj och vraka mellan våra olika alternativ där du hittar allt från erbjudanden till exempelmåltider och

1. Träningsmat – LCHF matlådor

 • Roterande veckomeny
 • Energirik och nyttig mat
 • Färdiga matlådor

Beställ nu →

Välj din matkasse träning

 1. Träningsmat – LCHF matlådor

  • Roterande veckomeny
  • Energirik och nyttig mat
  • Färdiga matlådor
  503 kr/vecka
  10% rabatt
  Priser
  Prova-på-pris: 503 kr/vecka
  Ordinarie pris: 559 kr/vecka
  Villkor

  Priset gäller 10 matlådor/vecka och vid en prenumeration utan bindningstid. Vill du endast göra en engångsbeställning kostar det 100 kr extra.

  Rabatter
  Rabattkod: Strong2023
  Erbjudande: 10% rabatt
  Erbjudande

  Få 10% rabatt på första 2 veckorna av din prenumeration till ett värde på upp till 500kr

 2. Hellofresh kalorismart

  • Fräsch mat
  • Kalorier räknade
  • Intressanta recept
  385 kr/vecka
  Spara upp till 1357kr
  Priser
  Prova-på-pris: 385 kr/vecka
  Ordinarie pris: 550 kr/vecka
  Villkor

  Gäller endast nya kunder.

  Rabatter
  Rabattkod: HELLOAFF1357
  Erbjudande: Spara upp till 1357kr
  Erbjudande

  Spara upp till 1357 kr på 5 kassar

 3. MatKomfort

  • För 1-8 personer
  • Premium-val
  • 800 kr rabatt
  502 kr
  15% på upp till 4 första kassarna
  Priser
  Prova-på-pris: 502 kr
  Ordinarie pris: 590 kr
  Villkor

  Rabatter
  Rabattkod: handlamatkasse23
  Erbjudande: 15% på upp till 4 första kassarna
  Erbjudande

 4. Mat & Ro LCHF-kasse

  • LCHF-recept
  • Bra priser
  • Riktigt god mat
  889 kr/vecka
  Ingen rabatt
  Priser
  Prova-på-pris: 889 kr/vecka
  Ordinarie pris: 889 kr/vecka
  Villkor

  Rabatter
  Rabattkod: Ingen rabatt
  Erbjudande: Ingen rabatt
  Erbjudande

Matkasse träning

Matkasse för träning

Välkommen till vår djupgående guide om matkassar för träning. Genom att välja rätt mat för din kropp och dina aktivitetsnivåer kan du förbättra dina prestationer, öka din energi och optimera din återhämtning. Låt oss dyka rakt in!

En träningsanpassad matkasse kan göra det mycket lättare att sköta din kost, särskilt om du tränar regelbundet. Den kan ge dig den extra tid och energi du behöver för att fokusera på träningen, snarare än att ständigt tänka på vad du ska äta och när. Här är några viktiga punkter om varför träningsmatkassar är så effektiva:

 • Tidsbesparing: Matkassar gör det lättare att planera måltider och handla mat, vilket ger dig mer tid över till träningen.
 • Rätt näringsinnehåll: Många matkassar kan anpassas efter dina specifika kostbehov, vilket säkerställer att du får i dig rätt mängd protein, kolhydrater och fett som stödjer ditt träningsmål.
 • Variation: Fitness-matkassar ger en hälsosam och välbalanserad kost, vilket hjälper till att hålla motivationen på topp!
Info om tränings-matkassar
Antal tränings-matkassar4
Ungefärligt pris per måltid60 kr
Billigaste prova-på pris358 kr/vecka

Vanliga frågor

Vanliga frågor om matkasse träning
Vad är en träningsmatkasse?

En träningsmatkasse är en tjänst som levererar färdigplanerade och portionerade måltider riktade mot individer som aktivt tränar. Dessa måltider är designade för att ge nödvändig näring, protein och energi som behövs för återhämtning och prestation.

Hur kan en fitness-matkasse bidra till bättre träningsresultat?

En fitness-matkasse innehåller balanserade måltider med rätt mängd protein, kolhydrater och fett för att stödja muskeluppbyggnad och återhämtning. Den kan även hjälpa till med viktreglering, vilket direkt kan påverka träningsresultatet.

Kan en träningsmatkasse anpassas till olika kostbehov?

Ja, många företag som erbjuder matkassar för träning kan anpassa kassen efter individuella kostbehov, exempelvis för vegetarianer, veganer eller personer med allergier. De kan också justera portionerna baserat på din träning och energibehov.

Jämför träningsmatkassar med Handlamatkasse

Välkommen till den ultimata guiden för att jämföra matkassar anpassade för träning! På Handlamatkasse.se vet vi att maten vi äter spelar en stor roll för vår prestation i gymmet, på löpbanan och i vardagen. Vi har därför granskat och jämfört de bästa träningsmatkassarna på marknaden, så att du kan göra ett informerat val. I denna jämförelse har vi granskat fyra toppleverantörer: Mat & Ro, HelloFresh, Matkomfort, och Träningsmat.

Jämförelsekriterier

Vi har utvärderat varje matkasse baserat på följande kriterier:

 1. Typ av mat: Är maten balanserad, smakar bra och anpassad för en aktiv livsstil?
 2. Pris per måltid: Är priset för matkassen rimligt, inte bara ett bra prova-på erbjudande, utan också för fortsatt prenumeration?
 3. Näringsvärde: Är maten rik på de näringsämnen som behövs för att stödja en aktiv livsstil och återhämtning efter träning?
 4. Portionsstorlek: Erbjuder matkassen tillräckligt med mat för att tillgodose energibehovet hos personer som tränar regelbundet?
Jämför matkasse träning med Handlamatkasse.se

Här är alla alternativen:

Mat & Ro – LCHF

Mat & Ro erbjuder en välgjord och balanserad matkasse. De inkluderar en bra blandning av kolhydrater, proteiner och hälsosamma fetter i alla måltider. Priset per måltid är något högre jämfört med andra matkassar, men maten håller hög kvalitet och är tillräckligt näringsrik för en aktiv livsstil.

Hellofresh – kalorismarta

Hellofresh utmärker sig genom sina kreativa och välsmakande recept. De fokuserar på att leverera färska och näringsrika ingredienser i sina fitness-matkassar. Priset per måltid är konkurrenskraftigt, vilket gör Hellofresh till ett bra alternativ för de som vill ha både bra mat och bra värde.

Matkomfort

Om du letar efter måltider som är färdiga att äta direkt, så är Matkomfort ditt bästa val. Deras matkassar innehåller både kalla och varma måltider, alla rika på protein och låga på snabba kolhydrater, vilket gör dem perfekta för träningsentusiaster. Priset per måltid är dock något högre än genomsnittet.

Träningsmat

Som namnet antyder, är Träningsmat speciellt utformade för individer som lever en aktiv livsstil. De fokuserar på att leverera proteinrika måltider som stödjer muskelåterhämtning och energiåtervinning. Träningsmat erbjuder ett konkurrenskraftigt pris per måltid och är definitivt värt att överväga för alla som tar sin träning på allvar. Dessa kommer också i form av färdiglagade matlådor!

Så väljer du den bästa matkassen för träning

Är du ett träningsfreak som kämpar för att balansera ditt träningsprogram med sunda kostvanor? Vi ska ta en titt på hur man hittar den bästa matkassen för träning, och hur du kan förbättra både hälsan och prestationen med hjälp av rätt matkasse.

Bästa matkasse träning

 1. Träningsmat – Roterande veckomeny i färdiga matlådor
 2. Hellofresh kalorismarta – Riktigt billig, och intressanta recept
 3. Matkomfort – Passar 1-8 personer, men ett premium-val
 4. Mat & Ro LCHF-kasse – LCHF måltider till bra priser

Här är några steg att följa när du letar efter den bästa matkassen för träning:

1. Börja med dina mål

Dina mål kan skilja sig mycket: viktminskning, muskeluppbyggnad, ökad uthållighet, osv. Varje mål kräver en specifik typ av kost, så ditt första steg är att sätta ord på dina mål.

2. Tänk på dina kostbehov

Är du vegetarian, vegan eller följer du kanske en specifik diet som paleo eller keto? Se till att matkassen matchar just dina kostbehov.

3. Titta på näringsinnehållet

En bra matkasse för träning bör innehålla balanserade portioner av protein, kolhydrater och fetter, samt rikligt med vitaminer och mineraler.

4. Jämför olika alternativ

Jämför olika matkassar på marknaden. Kontrollera kvaliteten på maten, pris, leveranstider och kundrecensioner.

5. Prova innan du bestämmer dig

Många företag erbjuder så kallade prova-på matkassar. Detta kan vara ett bra sätt att avgöra om matkassen passar dina behov innan du binder upp dig en längre period.

Därför är en fitness-matkasse en bra idé

Balanserad näring är lika viktig som själva träningen när det gäller att nå dina fitnessmål. Genom att välja en bra matkasse kan du:

 • färsk och näringsrik mat som lyfter upp din träning.
 • Spara tid på att planera och handla, så att du kan fokusera mer på själva träningen.
 • Följa en hållbar och balanserad kost som matchar ditt träningsprogram. Utan att själv behöva väga och dona med ingredienserna.

Exempelrecept i matkasse för träning

En ikon i den här artikeln är gjord av iconixar